Nieuws en foto’s

TEAM 1 heeft zich gehandhaafd door een 6-2 overwinning op TCO1 uit Ossendrecht (promotie/degradatieduel)

TEAM 2 is kampioen geworden in de voorjaarscompetitie!

Gefeliciteerd!!!

Foto’s Internetbode:

50 jaar ttv Kapelle, dat moest gevierd worden:

 

Digitale editie De Scheldepost 7 maart 2024

 Enkele foto’s van de clubkampioenschappen 2023

 

Rien Veerhoek werd bedankt voor zijn inspanningen als onze trainer.

16, 19 en 20 december zijn de clubkampioenschappen gespeeld. Maar liefst 28 personen hebben deelgenomen. Zie pagina clubkampioenschappen 2023 voor de uitslagen.

       

3 december 2023

 De najaarscompetitie zit er weer op en de eindstanden zijn als volgt:

Team 1 – 3e plaats 3e klasse gehandhaafd

Team 2 – 6e plaats 4e klasse gedegradeerd naar de 5 klasse

Team 3 – 5e plaats 7e klasse gehandhaafd

Team 4 – 5e plaats 7 e plaats gehandhaafd

 

Team Jeugd 1 – 2e plaats 4e klasse gehandhaafd, een uitstekende prestatie van Team en trainer Rien Veerhoek.

Eerste competitieavond

 

Nieuwe shirts gearriveerd

 

Vooruitlopend op de competitie met 2 nieuwe teams en het naderende jubileum (volgend jaar bestaan we 50 jaar) zijn er nieuwe shirts besteld en inmiddels verstrekt aan bijna alle leden.

9 september 2023

Dinsdagavond was de eerste editie van een vriendschappelijke ontmoeting (in toernooivorm) tussen Tafeltennis Goes en TTV Kapelle. Van beide verenigingen deden 15 spelers mee, voor een totaal van 30 spelers. Deze eerste editie werd gespeeld in Kapelle en dient als leuke opwarmer voor het aankomende competitieseizoen. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld was het natuurlijk ook tijd voor een gezellige derde helft. De eerste, maar niet de laatste editie. Volgende keer in Goes🏓

7 augustus 2023

 De zomervakantie is weer volop aan de gang, maar gelukkig kunnen we op woensdagmiddag gewoon doorspelen. Op 28 augustus is de schoolvakantie weer afgelopen en kunnen we weer op maandag, dinsdag en woensdag in Sportcentrum De Bloesem terecht.

Op 5 september houden we als voorbereiding van de competitie een toernooi samen met TT Goes

 In 2024 bestaat onze vereniging 50 jaar en ter gelegenheid daar van hebben we inmiddels nieuwe wedstrijdshirts besteld. Onze leden kunnen deze voor de helft van prijs aanschaffen voor € 20,00 voor het eerste shirt. Onze leden aantal is nu 42 leden.

 We hebben vanaf de najaarscompetitie naast van de Zande Tegelwerken, 2 nieuwe shirtsponsors, te weten Koudecentrum Lokerse (voorzijde) en Leuk Zeeuws (achterzijde). Zij gaan onze vereniging in elk geval de komende 5 jaar ondersteunen.

 Op 6 april 2024 en op 29 juni vinden er activiteiten plaats voor ons jubileum.

Op zaterdag 6 april ’s middags en ’s avonds en op 29 juni een tafeltennistoernooi  in Kapelle voor leden van 4 verenigingen in Zeeland die alle allemaal 50 jaar bestaan, te weten Scaldina, Westerzicht, Yerseke en Kapelle. Het toernooi duurt de hele dag.

 Wordt vervolgd